Waarom loopwol?

Wanderlust loopwol is dé ideale metgezel voor je schoenen. Dankzij de isolerende eigenschappen houdt loopwol je voeten warm in de winter en koel in de zomer. Het dempt schokken, voorkomt wrijving en blaren en biedt ultiem comfort, waardoor elke stap een genot wordt.

Benieuwd naar de Wanderlust Loopwol? Probeer dan zeker eens het 10 gram zakje uit! Ideaal om die kleine drukplekken te verlichten en die vervelende plekken tussen je tenen te verzachten.

Heb je wat serieuzere drukplekken op je voet, zoals blaren bij je hielen of hak en wil je je grote tenen wat liefde geven? Ga dan voor het handige 20 gram zakje.

En als jij de koning(in) bent van lange wandelingen, hikes of zelfs meerdaagse avonturen, dan moet je absoluut het 40 gram zakje bij je hebben. Met genoeg Wanderlust Loopwol ben je altijd ready to go en kun je zorgeloos de paden betreden. Het gewicht in je rugzak is het sowieso waard, dus go for it en neem wat extra mee!

Wanderlust Loopwol is echt een product dat je moet voelen, dus na verloop van tijd ontdek je vanzelf de perfecte hoeveelheid voor die blaren, drukplekken of ongemakken. Je zult versteld staan van het comfort en de verlichting die het biedt. Dus laat die innerlijke wandelaar in je los en geniet van zorgeloos wandelplezier! 

Een blaar!! Wat nu?

Wanderlust Loopwol is jouw ultieme partner in crime! Niet alleen voor drukplekken en kleine ongemakken, maar ook voor die vervelende blaren. Het geeft je voeten verlichting en absorbeert als de beste, waardoor die blaren als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Blijf Wanderlust Loopwol gewoon gebruiken, zelfs nadat je die blaar hebt gespot, totdat deze helemaal verdwenen is. Zo ben je in no time back on track!

En weet je wat nog beter is? Don't wait for those blisters to spoil your adventure! Gebruik Wanderlust Loopwol preventief op plekken waar je vaak last hebt of waar je extra druk verwacht tijdens je wandelingen. Zo kun je onbezorgd en vol energie genieten van je tochten, zonder die nare blaren! Happy walking, wanderer!

Kan ik allergisch zijn voor de Wanderlust Loopwol?

Ja helaas dat kan beste wanderer. Maar het komt gelukkig niet veel voor!

Als je wilt testen of je een allergie hebt voor lanoline, kun je het beste een patch-test uitvoeren. Volg deze stappen: 

  • Kies een klein gebied op je huid, bijvoorbeeld achter je oor, de binnenkant van je elleboog of de achterkant van je pols.
  • Reinig dit gebied grondig en dep het droog.
  • Breng een kleine hoeveelheid lanoline aan op het gekozen gebied.
  • Plak een pleister of verband over de lanoline om het op zijn plaats te houden.
  • Laat het verband 24 tot 48 uur zitten, vermijd daarbij water op het geteste gebied.
  • Houd het geteste gebied goed in de gaten gedurende deze periode.

Als je na de 24 tot 48 uur roodheid, jeuk, zwelling of andere tekenen van huidirritatie opmerkt, is de kans groot dat je allergisch bent voor lanoline. In dat geval moet je het gebruik van lanolinehoudende producten vermijden.

Het is ook raadzaam om bij twijfel een allergietest bij een dermatoloog of allergoloog te laten uitvoeren. Zij kunnen je uitgebreider testen op allergieën en je de juiste adviezen geven. Let altijd goed op je huidreacties bij het gebruik van nieuwe producten en raadpleeg een arts als je last krijgt van ongewenste reacties.